Kirjoitettu 22.3.2024

Kevätkokous 2024

Riihimäen Perussuomalaiset ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään lauantaina 14.4.2024 Käräjätalon Neukkarilla (Palstakatu 7, 11100 Riihimäki) kello 19. Sääntömääräisten asioiden lisäksi käsitellään hallituksen täydentäminen (yksi jäsen ilmoittanut erostansa hallituksen jäsenenä) sekä niiden paikallisyhdistysten jäsenten erottaminen, jotka eivät ole viimeisenä kolmena kokonaisena kalenterivuotena (2021-2023) maksaneet paikallisyhdistyksen jäsenmaksua. Koollekutsujana hallitus.

Kirjoitettu 10.12.2023

Syyskokous 2023

Riihimäen Perussuomalaiset ry. sääntömääräisen syyskokouksen ja sitä seuranneen järjestäytymiskokouksen tiedote:

Riksun juuri päättyneissä kokouksissa vallitsi hyvin konservatiivinen yhteisymmärrys tulevan vuoden 2024 vastuupaikoista. Sillä aivan samalla kokoonpanolla menemme myös ensi vuonna.

Puheenjohtaja Kari Suomalainen

Varapuheenjohtaja Jari Heikkinen

Sihteeri/taloudenhoitaja/jäsenvastaava Joni Suutarinen

Tapahtumavastaava Juha Peltola

Jäsen Ilpo Lepistö

Jäsen Matti Pääkkönen

Varajäsenet Sauli Anttila, Pauli Juurinen, Timo Heiskanen, Kalle Rautio ja Jaakko Vironen

Perussuomalaisten Hämeen piirin hallitusedustaja on Ilpo Lepistö (vara Kari Suomalainen)

Kirjoitettu 11.5.2023

Kevätkokous 2023 kuulumisia

Riihimäen Perussuomalaiset kokoontuivat 7.5.2023 sääntömääräiseen kevätkokoukseen.

Paikalla olijat vahvistivat ja antoivat vastuuvapauden hallitukselle vuodesta 2022.

Hallitukseen valittiin äänestämällä myös uusi varajäsen, Timo Heiskanen (Kaapo Pietinen).

Myös Perussuomalaisten Hämeen piirin kevätkokouksessa 23.4.2023, Riihimäen varajäsen vaihtui Kari Suomalaiseen (Kaapo Pietinen).

Hyvää kesän odotusta!

Kirjoitettu 10.5.2023

Vaali-illan juttu Aamupostissa

Aamuposti https://www.aamuposti.fi/paikalliset/5836595

Kirjoitettu 10.5.2023

Vaalien tulokset, Häme

Tulospalvelu https://tulospalvelu.vaalit.fi/EKV-2023/fi/val06.html

Kirjoitettu 19.6.2022

Heikkinen ja Suomalainen valittiin eduskuntavaalien ehdokkaiksi

Mediatiedote
18.6.2022
Hämeen Perussuomalaiset tavoittelee vähintään neljää kansanedustajaa
Perussuomalaisten Hämeen piiri kokoontui lauantaina 18.6.2022 Iitin Ravilinnassa ylimääräiseen piirikokoukseen.
Kokouksessa valittiin 12 eduskuntavaaliehdokasta:
Ekman Johanna, Orimattila
Elomaa Ville-Veikko, Lahti
Granlund Saija, Lahti
Gustafsson Jade, Heinola
Heikkinen Jari, Riihimäki
Lartama Mika, Hämeenlinna
Lehto Rami, Lahti
Nieminen Mira, Lahti
Ranne Lulu, Hämeenlinna
Ronkainen Jari, Hollola
Sorsa Tuomas, Lahti
Suomalainen Kari, Riihimäki
Kirjoitettu 12.9.2021

Riihimäen Perussuomalaiset ry:n syyskokous

Tervetuloa Riihimäen Perussuomalaiset Ry:n syyskokoukseen 10.10.2021 klo 18.00 alkaen. Kokous pidetään Käräjätalon neukkarissa osoitteessa Palstakatu 7, Riihimäki. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kirjoitettu 29.1.2021

Perussuomalaisten vaalikone avattu

Vaalikone

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/kuntavaalit

Kirjoitettu 4.1.2021

Kuntavaaliohjelma 2021

Riihimäen Perussuomalaiset Kuntavaaliohjelma 2021 on julkaistu:

Vaaliohjelma

 

Kirjoitettu 1.5.2020

Tule mukaan perussuomalaisten virtuaalivappuun!

 

Tänä vuonna Suomessa vietätään vappua hieman erilailla, etänä. Perussuomalaiset ovat tottakai ajan hermolla ja pidämme vappupuheet verkossa.

Halla-aho pitää perinteikkään vappupuheensa klo 13.00.

 

https://www.youtube.com/watch?v=VptYM8fE9L8

 

https://www.perussuomalaiset.fi/…/ennakkoinfo-tule-mukaan-…/

Kirjoitettu 17.3.2020

Piirien ja yhdistysten kevätkokoukset syksylle

Piirien ja yhdistysten kevätkokoukset syksylle

Piirien ja yhdistysten toimijat ovat eläneet viime päivät epävarmuuden tilassa sen suhteen, milloin sääntömääräiset kevätkokoukset uskaltaa koronaviruksen takia pitää. Erityistilan kestosta ei ole tietoa ja on todennäköistä, että poikkeustila jatkuu useita kuukausia.

Puolue näin ollen linjaa, että piirien ja yhdistysten kevätkokoukset tulee käsillä olevan pakottavan tilanteen takia siirtää järjestettäväksi syyskokousten yhteydessä. Mikäli tilanne muuttuu matkan varrella, niin asiaan reagoidaan.

Tulevan Perussuomalainen-lehden tapahtumakalenteri poistetaan kokonaan, sillä on todennäköistä, että julkisten tapahtumien kielto jatkuu vielä lähikuukaudet.

Kesäkuun alulle suunnitellun puolueneuvoston kokouksen siirtoa valmistellaan ja siirtämisestä tiedotetaan heti kun asiasta on päätetty lähipäivinä.

Simo Grönroos
puoluesihteeri

Kirjoitettu 13.3.2020

Perussuomalaiset peruuttavat yleisötilaisuutensa toistaiseksi

Perussuomalaiset peruuttavat yleisötilaisuutensa toistaiseksi

Maailman terveysjärjestö WHO tiedotti eilen, että koronavirusepidemia on muuttunut pandemiaksi. On mahdollista, että tartuntojen määrä kasvaa lähiaikoina voimakkaasti myös Suomessa.

Yhteiskunta ei voi pysähtyä epidemian vuoksi. Ihmisten on käytävä kaupassa, samoin töissä ja koulussa, kunnes viranomaiset toisin ohjeistavat. On kuitenkin tärkeää, että viruksen leviämistä rajoitetaan tai ainakin hidastetaan. Jokainen tapahtumatta jäävä tartunta vapauttaa terveydenhoidon resursseja sinne, missä niitä tarvitaan. Kaikkien on syytä välttää tulevien viikkojen aikana tarpeettomia riskejä ja siten suojata paitsi itseään myös läheisiään ja koko yhteiskuntaa.

Tästä johtuen Perussuomalainen puolue ja Perussuomalainen eduskuntaryhmä peruuttavat kaikki yleisötapahtumansa tästä päivästä alkaen maaliskuun loppuun asti. Sen jälkeen etenemme tilanteen edellyttämällä tavalla.

Jussi Halla-aho, puolueen puheenjohtaja
Ville Tavio, eduskuntaryhmän puheenjohtaja
Simo Grönroos, puoluesihteeri

Kirjoitettu 20.2.2020

Riihimäen Perussuomalaiset nimesivät ensimmäiset kuntavaaliehdokkaat

Riihimäen Perussuomalaiset nimesivät 16.2.2020 ensimmäiset 12 kuntavaaliehdokasta 2021-kuntavaaleihin. Ehdolla ovat (aakkosjärjestyksessä): Anttila Sauli, Heikkinen Jari, Juurinen Pauli, Peltola Juha, Pääkkönen Matti, Saarinen Tessa, Salo Anu, Selenius Heidi, Suomalainen Kari, Tervatuli Riikka, Tuomola Tero ja Voutilainen Markku.

Kirjoitettu 20.1.2020

Perussuomalaiset on suurin puolue Hämeessä 28,4%

Perussuomalaiset on suurin puolue Hämeessä 28,4%. Tästä kuuluu kiitos koko organisaatiolle, puoluejohdosta paikallisyhdistysten aktiiveihin. Erityiskiitos piirimme kansanedustajille Rami Lehto, Lulu Ranne ja Jari Ronkainen, hyvästä ja johdonmukaisesta toiminnasta eduskunnassa.

Ylen gallupista lasketut Hämeen Piirin kannatusluvut 28,4%. Laskentapohjana on käytetty kolmen viimeisen kuukauden luvut ja tätä päivitetään joka kuukausi ns. laahaavan kolmen kuukauden pohjalta eli viimeinen kuukausi putoaa pois. Kolme kuukautta varmistaa, että n-luvut ovat tarpeeksi suuret. Näin tulokset ovat vahvalla pohjalla ja todellisia

Muistakaa mikään ei ole pysyvää, jos ei sitä vaali ja ylläpidä. Joka päivä meidän on aina uudelleen lunastettava olemassaolomme.

Tulokset ovat todella kovat myös koko maata ajatellen. Kahta vaalipiiriä lukuunottamatta olemme ykkösiä. Oulussa on Kepu vielä prosentin verran edellä, mutta kuinka kauan? Helsingissä olemme petranneet kunnolla ja demarit ovat jääneet taaksemme ja olemme nyt kolmanneksi suurin.

Kirjoitettu 16.12.2019

Hallituksen 2020 Järjestäytymiskokous

Riihimäen Perussuomalaisten hallitus 2020 järjestäytyi tänään. Kuvassa hallituksen varsinaiset ja varajäsenet (yksi varajäsen puuttuu). Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin syyskokouksessa (marraskuussa) Kari Suomalainen.

Tehtävät tulevalle vuodelle ovat:
Varapuheenjohtaja: Jari Heikkinen
Sihteeri: Riikka Tervatuli
Taloudenhoitaja: Juha Eronen
Tiedottajat: Kari Suomalainen ja Riikka Tervatuli
Tapahtumavastaavat: Juha Peltola ja Tessa Saarinen
Jäsenvastaava: Riikka Tervatuli
Vaalipäällikkö: Jari Heikkinen

Tästä on hyvä jatkaa hienolla porukalla kohti kuntavaaleja 2021.

Kirjoitettu 18.11.2019

Syyskokous valitsi uuden hallituksen vuodelle 2020

RIIHIMÄEN PERUSSUOMALAISET

SYYSKOKOUS 17.11.2019

Valittu uudeksi puheenjohtajaksi Kari Suomalainen

Muut hallituksen jäsenet ,varajäsen suluissa:

Jari Heikkinen, (Sauli Anttila)

Riikka Tervatuli, (Kalle Rautio)

Tessa Saarinen, (Ossi Juntunen)

Pauli Juurinen, (Kari Salama)

Juha Peltola, (Tero Tuomola)

 

Hämeen Piirin Hallitukseen valittiin 16.11.2019 järjestetyssä syyskokouksessa Kari Suomalainen ja varalle Riikka Tervatuli.

 

 

Vuodeksi 2020 valitun Riihimäen Perussuomalaiset ry:n puheenjohtajan Kari Suomalaisen terveiset Riihimäkeläisille Perussuomalaisille.

Sunnuntaina 17.11.2019 minut valittiin yksimielisesti Riihimäen Perussuomalaiset ry:n puheenjohtajaksi. Tämä on minun tämänhetkisen poliittisen urani huippu, tänä kautena toimin varapuheenjohtajana. Lisäksi lauantaina 16.11.2019 minut valittiin Hämeen piirin hallituksen jäseneksi. Joten ensi vuonna poliittista työnsarkaa ja haasteita on tarjolla yllin kyllin.

Perusuomalaiset ovat tällä hetkellä selvässä Gallup kärjessä ja tämä noste tulee auttamaan meitä tulevissa kunnallisvaaleissa. Vaaliteltoilla ja Tupailloissa on ollut paljon väkeä ja jäsen hakemuksia tulee tasaiseen tahtiin lisää. Olemme nyt ja aina suomalaisten puolella, meille suomalaisuus ja Suomi on asioita, joiden puolesta kannattaa taistella.

Vuosi 2020 on välivuosi vaaleista, on aika hieman hengähtää ja kerätä voimia tuleviin vaaleihin, kunnallisvaalit hutikuussa 2021. Riihimäki tarvitsee ja ansaitsee uudet päättäjät pitämään kaupunkilaisistaan huolta. Nykyinen punaisen sävytteinen valtuusto tarvitsee lisää perussuomalaisia päättäjiä. Jos ja kun saamme äänestäjät liikkeelle tulevissa vaaleissa, niin valtuuston paikkamäärä voi jopa kolminkertaistua. Se jos mikä, houkuttelee lisää väkeä ehdokkaiksi ja äänestämään.

Vaikka ehkä en ole niin tunnettu vielä Riihimäen poliittisella kentällä, minut on varmasti nähnyt niin Riihimäen kuin ympäristökuntienkin toritapahtumissa. Riihimäen Perussomalaisten vaalikahvilan ylläpitotoiminta niin Eduskunta- kuin Eurovaalien aikaan oli varmasti poliittisen urani suurin saavutus. Monet hyvät keskustelut saatiin aikaseksi kahvikupposten äärellä.

Mitään suuria mullistuksia en ole tuomassa yhdistyksemme toimintaa. Jatkossakin pidämme rennon, tasapuolisen ja mielipiteiltään avoimen Perusuomalaisen paikallisyhdistyksen. Meillä saa puhua asiaa ja vaikka vähän asian vierestäkin, kriittiseen keskusteluun olemme myös valmiita. Työ jatkuu paremman Riihimäen ja Suomen puolesta.

 

 

Kari Suomalainen

Puheenjohtaja (1.1.2020 alkaen)

Riihimäen Perussuomalaiset ry

 

Kirjoitettu 1.6.2019

Kuntavaalit 2021

Seuraaviin kuntavaaleihin on aikaa vajaa kaksi vuotta. Nyt jos koskaan on aika tehdä kunnissakin hyvä vaalitulos perussuomalaisille. Meillä on tällä hetkellä Riihimäellä perussuomalaisilla vain kolme valtuutettua. Meillä on käsillä nyt voiton avaimet ja tärkeää on saada kunnon ehdokaslista kuntavaaleihin, vain sillä tavoin pystymme voittamaan nämäkin vaalit!

Ehdokasrekry on jo Riihimäellä alkanut ja me tarvitsemme juuri Sinua!

Jos olet edes kiinnostunut lähtee ehdolle niin ilmoita kiinnostuksestasi yhdistyksen puheenjohtajaan.

Perussuomalaisissa on nyt voimaa!

Terveisin

Jari Heikkinen, pj
Riihimäen perussuomalaiset ry.
Email. jari.heikkinen@nulljheikkinen.fi
Puh. 040-5131775

Kirjoitettu 29.4.2019

Vaalikahvila auki myös toukokuun tapahtumissa

Riihimäen Perussuomalaisten vaalikahvila on avoinna myös toukokuussa. Kahvila on auki vain tulevissa tapahtumissa, EU-vaaliehdokkaiden omat tapahtumat ja Shopping tapahtuma. Tervetuloa.

 

1.5 klo 12-15 Matti Viren (162)

5.5 klo 12-15 Mira Nieminen (151)

6.5 klo 14-15 Teuvo Hakkarainen (144)

25,5 Shopping

Kirjoitettu 27.2.2019

Vaalikahvilan avajaisviikonloppu

Riihimäen Perussuomalaiset avaavat vaalikahvilan Hämeenkatu 24.

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-14

Tarjolla kahvia ja pullaa

 

Maalikuun olemme avoinna ke-pe klo 15-18 ja lauantaisin klo 10-14

Kirjoitettu 1.1.2019

Jari Heikkinen jatkaa Riihimäen perussuomalaisten puheenjohtajana 2019

Riihimäen perussuomalaiset ovat syyskokouksessaan yksimielisesti valinneet Jari Heikkisen puheenjohtajakseen vuodelle 2019. Hallituksen jäseniksi valittiin Kari Suomalainen, Riikka Tervatuli, Heidi Selenius, Pauli Juurinen, ja Tessa Saarinen.

Hämeen perussuomalaisten piirihallituksessa ensi vuoden vaikuttaa Jari Heikkinen (varalla Kari Suomalainen) sekä puoluevaltuustossa Riikka Tervatuli.

 

Riihimäen Perussuomalaisten hallitus järjestäytyi 16.12.2018 ja valitsi muut luottamustoimet vuodelle 2019:

Jari Heikkinen, puheenjohtaja
Kari Suomalainen, varapuheenjohtaja, tiedottaja, sometiedottaja
Riikka Tervatuli, sihteeri
Tessa Saarinen,tapahtumavastaava
Heidi Selenius
Pauli Juurinen

Varajäsenet:
Juha Eronen, taloudenhoitaja, jäsenvastaava
Janne Roihas
Sauli Anttila
Kari Salama
Kalle Rautio

Kirjoitettu 31.10.2017

Jari Heikkinen jatkaa Riihimäen perussuomalaisten puheenjohtajana

Riihimäen perussuomalaiset ovat syyskokouksessaan yksimielisesti valinneet Jari Heikkisen puheenjohtajakseen vuodelle 2018. Hallituksen jäseniksi valittiin Heidi Selenius, Juha Eronen, Pauli Juurinen, Riikka Tervatuli ja Tessa Saarinen.

Hämeen perussuomalaisten piirihallituksessa ensi vuoden vaikuttaa Jari Heikkinen sekä puoluevaltuustossa Riikka Tervatuli.

Kirjoitettu 14.2.2017

Vaalikampanjointi käyntiin!

Riihimäen perussuomalaiset lähtee teltan kanssa kampanjoimaan tulevana perjantaina! Tule tapaamaan ehdokkaita! Sivuston kalenterista voit tarkastaa missä ja milloin olemme.

Kirjoitettu 15.12.2016

Ryhdy kuntapäättäjäksi – tule PS:n ehdokkaaksi

Äänestäminen kuntavaaleissa on tärkeä tapa vaikuttaa oman kunnan asioihin mutta kaikkein tehokkainta on asettua itse ehdolle. Perussuomalaiset ovat juuri sinulle sopiva, tavallisten ihmisten puolue. Maalaisjärki ja asiakeskeisyys siivittävät paikallista politiikkaamme kuntalaisten ääntä kuunnellen vaalipäivänä 9.4.2017.

Me Perussuomalaisissa tiedämme, että asiat eivät muutu itsekseen, vaan niille täytyy tehdä jotain. Ehdokkailtamme ei vaadita erityistä politiikan osaamista, vaan asenne ratkaisee. Olemme jo saaneet ehdokkaiksi monenlaisia ihmisiä – naisia, miehiä, nuoria, perheellisiä, senioreita, opiskelijoita, työntekijöitä, virkamiehiä, johtajia, yrittäjiä jne. ja heistä jokainen tuo mukanaan oman asiantuntemuksensa.

Jos tunnistat itsessäsi kiinnostuksen yhteisten asioiden hoitamista kohtaan ja haluat oppia uutta, toivotamme sinut lämpimästi ehdokkaaksemme kevään 2017 vaaleihin.

Tutustu tästä ehdokasoppaaseemme.

Klikkaa tästä ilmoittautumaan ehdolle.

Jokainen ehdokas luo oman ehdokasesittelyn vaalisivustolle

Ehdokaspakettiin kuuluu, että jokainen ehdokas luot itse oman esittelysivun puolueen sivuilla olevaan ehdokasgalleriaan. Katso tästä hyvä esimerkkikokonaisuus ehdokasesittelysivusta.

Ehdokassivun luomista varten tarvitset PS-Tunnuksen eli rekisteröitymisen puolueen kotisivuille. Tämä on helppoa. Jos olet jo paikallisyhdistyksen hyväksymä ehdokas mutta sinulla ei ole omaa PS-Tunnusta, toimi seuraavasti:

  1. Rekisteröi tästä ensin oma PS-Tunnus, jos sinulla ei sitä ole jo käytössä ja
  2. ilmoittaudu tästä ehdolle netissä.
  3. Saat yhdistykseltä sähköpostia ehdokkuuden vahvistumisesta/rekisteröinnistä ehdokasgalleriaan.
  4. Täytä ehdokassopimus- ja ehdokassuostumus-lomakkeet omalle yhdistykselle.
  5. Täydennä ehdokasesittelyysi kuvat, ajatukset, teemat ja pyydä yhdistystäsi julkaisemaan esittelysivusi PS:n ehdokasgalleriaan.

Perussuomalaisten ehdokkaiden vaalisivusto on verkkopohjainen ehdokasgalleriamme, jossa esittelemme eri puolella Suomea ehdolla olevat kuntavaaliehdokkaamme. Sivustolta voi tutustua ehdokkaiden vaaliteemoihin ja katsoa ehdokkaan omista tapahtumailmoituksista, missä hän on tavattavissa. Lisäksi sivujen ehdokastietoja käytetään julisteiden ja vaalilehtien painatukseen.

Klikkaa tästä tutustumaan ehdokasgalleriaan.

Lisätietoja ehdokasgalleriasta, ota yhteyttä tuki@nullperussuomalaiset.fi tai puh. 040 661 6919.

Talvisin vaaliterveisin

PS-tukipalvelut

Jaana Vesterinen-Prähky
projektisuunnittelija

Kirjoitettu 20.11.2016

Kuntavaalit 2017 lähestyy

Kuntavaalit pidetään 9.4.2017. Nyt jo alkaa vaalityö kentillä ehdokkaiden hakemisella. Tule mukaan ehdokkaaksi!

Nyt jo mukaan ovat lähteneet.

Jari Heikkinen

Heidi Selenius

Pauli Juurinen

Sauli Anttila

Juha Ranta

Juha Eronen